Humunculus
Anotace: Stvořil jsem člověka...
Paže řezníkovy
Nohy zbožné sestry
Půl tváře starcovy
A druhá polovina snad obchodníkova, snad porybného
Slepcova hruď
Břich patřil baronovi – je obří
Oči patřívaly krásné běhně
Srdce tlouklo ve vojákově hrudi
Uši kdysi zdobily hlavu mladého vozky
A droby dlouho v sobě držel starostův syn
Mozku vzdal se soudce – dobrý chlap
Skalp vydal obecní blázen
A dech života věnovala vichřice
Srdeční tep k ránu rozhýbal blesk
Přečteno 589x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, bogen
Komentáře (6)
Komentujících (3)