V hlavě se mi uhnizdila smyčka
desimalni blues
neodolatelní duchové ráje
Plave ve mne hříčka
nemůže ven
pokoj je zaplaven polyvinylchloridovym fluidem
Lidé se skrapeji ve fotosyntetickem dešti
jestli ještě nějací ziji
v tom roztozenem gigantickem trpaslikovi
Stara pírka paranoickych relé
se vracejí v řece pokoje
bojíš se? Vykriklo to.
Granofonova deska puli roznici
ta se rozteka a stává se zornici
v křídlech archandelu krev býků
Zelena křídla v portálu pralesa
neměla jste se parit z bohy
rok hibernace v průlivu životu
Zaseknute nehubnouci hudební sublimie
v basových trhlinach thorova sedmera temných
a ty? Stare zazivoti a vytisteny sen ve tři de.
Dosedaji desky skripou lithiove skoby
bublaji chimery pralesnich lian
respirátory bazinych orgií
Gestikularne sahas po kyslíku
v tom se tvoří továrny představ
cirkulační pila corpus callopsum
Arcany věčnosti bori schizofrenikuv mýtus
usinal jsi ve mne? Láskou k exkrementu andelskemu
musíš se dokonale poznat s první vibrací hřbitovní
Hyperboricke lode prisedaji k Tvé hodině
Pomoc mi pane! Naleznout světlo v trhlinach samplovane duše
nanometricke články mne vytrhavaji ze snění
Život už není abysmalni voidum
Komiksy endokrynniho tesseractu
klín terrapodizovane čepelí lidskosti
Toxicka ložiska breakuji v jedenácte rovině
vlnící se viskonzita znetvorenych tváři k nicote
svaty wombat tváři devitimistne kremaci mozku
Obrat list! Povídám nepriblizuj se! Meluzino hlasu podzemní inferanie! Kdo rozbritni neonovy úplněk cyber spektralni mapy budoucnosti
otcove soundu polarizuji virtuální spektra
lidé umírají safe your self
Vesmir v melodickem intermezu
arpagatio areastenickych mutualii
Trojversi drapersa
neschvalene vypuštění otroků zhmotnujicich tmu
zahravas si!
S temnými duchy
odpusť a opust tvarnost
Zij ve věčnosti
Nárůst struktury meta systému
orbitální hlavolamy spuštění exophory
průlet detekovan sedma vlna level devět
Termonuklearni tikajici muž
mysleli že je to neotetsuo
ale je to holistic quant!
Pijí odvar pythiinych nocnich mur
urgentní moč bujíci cifrou z mochumurky
ribonuklearni aleatrie natrikrat zlomene lucidium!
Just Quant!
Just death.
Its me.
Po dlouhé době si přijdu hodně blbá, nerozumím ani polovině slov
08.08.2016 01:18:30 | nepřihlášený komentátor