Anotace: ...
Z pekel nejhlubších je vyhnal strach,
strach pána pekel, který sám
byl nejvyšší vyvrhel a vrah.
Nevládli tam ani nesloužili,
nikdo neznal jejich cíl,
nikdy nikoho nezabili,
ale přesto každý z jejich druhu v pekle žil.
Démoni to byli jen od pohledu,
kráčeli hrdě a v tichosti,
byly to podivuhodné bytosti.
Sám Lucifer však se jich bál,
i když to nikdy nepřiznal.
Prostě jednoho dne zavelel,
a chlupaté démony na Zem odvelel.
Kráčejí teď mezi nami,
démoni v pekle zrození.
Kočkami jsou tady zváni,
tahle roztomilá stvoření.
Krásná báseň s překvapením na konci.:-)
02.09.2016 06:21:27 | klaun