Z pekla
Anotace: Obyčejná poezie pekelná...
Pekelné plameny šlehají divoce,
zasahují mé oči a mé tělo zaplavují emoce.
Strach, zděšení i překvapení mnou prochází
a my stojíme tam v pekle úplně nazí.
Ocasem vrtíme v bezvětří a čekáme,
přišli páni a my kopyty dupeme.
Vítej Lucifere, Satane, pane můj,
my jsme tví věrní čertíci a tohle je tvá slůj.
Komentáře (2)
Komentujících (2)