Říše snů
Skáču po hvězdách,
po horkých planetách,
po souhvězdí ryb a vah,
skáču v říši snů.
Skrze mraky a mlhu,
skrze galaxie,
skrze déšť a duhu,
skrze říši snů.
Tady se nikdy nenudím,
všechno je tu možné.
Počkej, až se probudím,
z mé říše snů.
Přečteno 789x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, banan
Komentáře (0)