Sedmero havranů
Anotace: Co kultura, to jiní strážci, jiní bozi.
Krákání pročíslo ledové ráno
Synové se budí, bude vystaráno
Osada havraní otevírá oči
A rudé slunce se nad mraky točí
Dnes je den masa, piva, medoviny
Oslava bohů, žen i otčiny
Na černých perutích ke stolům přilétají
Až po nich ostatní usedají
Sedmero jich usedá mezi muže a ženy
Sedmero jich naplní s námi své zobany
Pak zase na rok zmizí, kde je lesů brána
A budou střežit pole rozoraná
Přečteno 699x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
Komentáře (0)