Corvus
Anotace: Třetí báseň s motivem ptáka z čeledi krkavcovitých.
Řekám chybí proud
Vodu nelze pít
Ve studnách je mor
Ryby začínají hnít
Puch je v pustinách
Vlkům chybí krev
Ptáci odlétli
Z hájů nezní zpěv
Ženy nerodí
Muži pomřeli
Pole leží ladem
I krysy zmizely
Ráno rozťalo tmu nočních útrap
A sen se rozplynul rychle jako tma
Pole opět plodí a ženy dávají teplo domova
Jen v hlavě pořád doznívá zpěv umírající vrány
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)