Anotace: I věci občas přemýšlí. Třeba zde plyšový medvídek :-)
Medvídek malý
kouká do postýlky.
Neví co si přeje
to dítě malý.
Pohádku na spaní?
Ani já nevím.
Pošlu mu maminku,
která vyřeší tuhletu hádanku.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?