Mořská panna jménem Anna
Anotace: Jak hlad umí, změnit mýtickou bytost v něco hrozného
Jedna mlada mořská panna,
jmenovala se Anna.
Ráda jedla.
A jak jedla,
vyrostla z ní potvora.
Žrala hodně mlžů,
měkkýšů i plžů.
Nepohrdla lasturou,
když bylo pod nulou
Lednice se nebojí,
Má ji totiž v pokoji,
pod peřinou zahrabanou,
protože je mořskou pannou.
Přečteno 784x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubíno, Iva Husárková, Ravena Lupus
Komentáře (3)
Komentujících (3)