Špión snů
Tiše se přikradl, do snu vstoupil
mou duši četl a neprohloupil
uviděl tam i lidskou snahu
hrál si pěkně v mém obsahu
Luskl prstem a sledoval dále
pozoroval i ty skutky malé
jestli byl seshora či zespodu
nevím, však domáhal se obchodu
Sliboval mi lámat nemožné
navíc ženy svůdné, rozkošné
jenže háček, za dvě stě roků
budu sloužit po jeho boku.
Přečteno 609x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Anděl, Akyš
Komentáře (2)
Komentujících (2)