Žabí služby
V továrně na bubliny
a kopretiny
za přírodní produkt
slouží sobě
pulci, bráškové
s ocásky
při sluníčku nebo
ve tmě
žijou spolu rodiny,
zelených tvorů
přátele louže
a její hladiny
obrostlé dlouhými
rákosy stíní
na obydlí malých
žabiček
v létě,
u lesíka a mokřiny.
Přečteno 513x
Tipy 4
Poslední tipující: Laika, Frr, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)