Ghoost
Volám na tebe z hůry,
udělal jsem si čas,
testuji si tvou vůli,
já jsem tvůj tichý hlas.
Neskrývej svůj úžas,
buď za mě prosím rád,
jsem jak zlatavý vlas.
Co ti však nabízím,
proč si tě volám ?
tvou mysl probouzím,
ruku ti podám.
Byl jsem tady vždy,
tak trochu zakuklen,
svírám své pracky,
tiše a nerušen.
Přečteno 715x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, Fany, Kapka, Arnie42
Komentáře (4)
Komentujících (3)