Špatná událost
kameny se valily ze skal
s duněním tvrdých
doteků hran
do sypké půdy
se zapichovaly blesky
a zvedal se ledový vítr
slunce bylo zahaleno
za černým mrakem
široko-daleko
ani paprsek ze tmy
napětí brnkalo na struny
a dráždění uší
pozvolna přecházelo
ve svírání těla
když čerti venčili
svou novou saň
Přečteno 546x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Anděl, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)