Nemrtvý
Anotace: ...ač s tesáky od krve, bloudím dnes, né poprvé...
Stále vidím dobro v zlém,
zůstávám tak člověkem,
ač s tesáky od krve,
bloudím dnes, né poprvé...
Stále čekám na tu zář,
v které příjmu svatozář...
Ještě doufám v odpustek,
do pekla, přec žádný spěch...
Kletbu svou jsem nevolil,
jen jsem zlu se podvolil,
jen jsem prosil o život,
neznalí tak temných vod...
Bůh se zřekl duše mé,
ďábel rozdal karty své...
Odsouzený k věčnosti,
v bolesti a krutosti...
Přečteno 730x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Básník Karel, blabal, Anděl, Kapka
Komentáře (0)