Draci
cítíme se skvěle
když proplouváme životy
jsme nedobytná pevnost
s mechanickými draky
kteří jsou připraveni žít
s námi sloužit nám
jsme civilizace
jsme svět
jsme lidé
jsme moc
jsme láska
jsme život
neberte nám naši fantazii
neberte nám náš svět
proč?
Přečteno 727x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)