Nebe hltá výkřiky duše
Tiché tóny srdce tlukoucí
Do prázdna bolest kouše
Masky s tváří smějící
Křídla odnáší fantazii
Hlubiny vnitřního bytí
Do světa kde sny žijí
Volá to vlčí vytí
Za úplňku noci bez mraků
Hledat sobě podobné
Čekajíc na čas zázraků
Ptát se čemu je srdce věrné