Strom hada
stojím tu
tělem zapuštěn v zem
hadím duchem ovlivněn
hříchem zasažen do hloubky
prokletý strom a kořeny
staré touhy
uvnitř kmenu
zlé srdce
jsem až do dlouhých větví
navždy vinen
Přečteno 576x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Akyš, Anděl
Komentáře (5)
Komentujících (3)