Život
Život
vím že se země otáčí kvůli nám
a její osy nejsou pro legraci
pevniny pouště oceány i civilizace
točíme se všichni kolem slunce
chraňme přírodu
chraňme život
aby naše mysl dál
cvakala radostí
hlavy pojídaly štěstí
životy plné krásných snů
mezi pevninou a oceánem
se plní přání
nás i našich přátel
naplňují nás
a já stále věřím
že to bude dobré
Přečteno 626x
Tipy 2
Poslední tipující: Ally, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)