Plamen života
zapálil jsem
oranžový plamínek života
srdce hoří štěstím
když chlad zimy
odešel kývavě pryč
těla pracují na svém zdraví
jdu životem zapálen
a jen tak ještě
nedohořím
Přečteno 613x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Šípková Růženka
Komentáře (2)
Komentujících (2)