Země
Země
vzal jsem vesmír
mezi prsty
chvilku si ho prohlížel
vypadal nekonečně
když zahlédl jsem Svět
převaloval se mezi dnem
a nocí
měsíc přihlížel
oceány blahem vrněly
a všechno fungovalo
dobře
Přečteno 600x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Fany, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)