Tolik křivdy a bolesti
A už to můžu konečně odpustit
Takovej divnej život
Už asi od dětství
Třiatřicet let a
Hlasím vítězství.
Objímá mě Bůh a Satan
Příjdu si jak ňákej sultán
Snil jsem o tom
Teďka jsem tam
Život proudí jako řeka
Pára, gejzír, kapka,
Oceán, mraky, stoka,
Nebo navopak..
Střih, klapka,
Záběry z jinýho světa,
Už je konec, už je klid,
Vtipnej jako vtip,
Už nic není jako dřív..
Meditace, kletby,
Černá Magie, modlitby a čakry,
Nedělej machry, že máš televizi a krekry,
Zmije a lilie,
Tvoje fantazie,
Jednorožec a jeho kopie
Upletený na svetru.
..dnes to tu jen sviští... od oka vidím
Oceán, mraky, stoka... a jaká že
bude ta příští..? :)
02.09.2018 23:47:59 | ARTeFakty X. Múzy