Anotace: Nejkrásnější víla...
Sbírka: S větrem vanou změny, Noční přání - hudbou ke svobodě a ještě dál
V hlubinách Elfího lesa
smaragdová mýtina,
světlušky šerem se nesa
usednou Ti do klína.
Mechový potah kamení,
posvátné kapradiny,
kde potok štěstí pramení,
ochutnej, budeš jiný.
Chodidlo bosé zapleská
pěšinou jednorožčí,
Královna - víla andělská,
azuru plné oči.
Tančí s rozesmátou tváří
po boku toho Tvora,
lunou magický roh září
bělostným poslem shora.
Ona je ta Vyvolená,
smí s ním kráčet po lukách,
bílá sukně rozvlajená,
ve vlasech měsíční prach.