KDE BEROU SÍLY LESNÍ VÍLY
Anotace: VÍLY, KŘEHKÉ A TAJEMNÉ BYTOSTI
Paprsek ranní ve větvích stromoví,
kde úkryt lesních víl, dotykem napoví.
Odhalí ve skalách, tajemná zákoutí,
obydlí přeludů, které nic nermoutí.
Slunce si s měsícem předají vládu,
nad světem nicotným, bez ladu, skladu.
Únavou z tance, po noci probdělé,
na mechu ulehnou, víly i andělé.
Peřinou mlžný dým, polštáře z rosy,
odměnou za všechno, pro nohy bosý.
Na chvílku spočinou, naberou sil,
noc další protančí, tisíce víl.
Přečteno 567x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Malá mořská víla, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (5)
Komentujících (3)