krásné a něžné :)pospěš s tím hledáním, než se ti zachumlá do spadaného listí :)
27.10.2018 09:57:23 | Divíšek.
to je tak rozněžněné..líbezné vážně moc .. přesne tohle ke mě cítí můj muž a jsem šťastna ale takhle vyjádřit, to je umění...
22.10.2018 12:26:52 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA