Bytosti nebeská.
Uhrančivý pohled,
Modrou září proklet,
Jak moře odleská.
Bytosti nebeská.
Úsměv – růže rozkvět,
Divokých hus odlet,
Když Slunce rozbřeská.
Bytosti nebeská.
Lodní plachty z rolet,
Věčný protest dospět,
Věrný vždy zatleská.
Bytosti nebeská.