Na plátně stínohru vnímáš
obrazy fantazií rozhýbáš
Ladně a soustředěně
kočka v noci našlapuje
Delfíni vodou splývají
v odrazech vln obraz vidí
Stádo gazel vnímá ševel
obrátí běh svůj na povel
Co fantazii naši rozhýbává
tajemstvím pro nás zůstává
Tys zřejmě takový živý úkaz jak dobře slova odrážejí život básníka, kdy je uvnitř v tématu a kdy spíš vně. Čtu pokaždé a věřím že zase přijde ono "V" - i když pro nás tajemstvím zůstává..
20.05.2019 10:21:15 | Karel Koryntka