Vše je zalité Sluncem
Vše je zalité sluncem, ve větvích cvrdlikají ptáčci,
v bystřinách jsou zase ráčci:-)
Petlahve z lesů zmizely, skládky už jsou taky pryč,
na plácku kluci honí míč:-)
Počítače, chytré mobily, jsou již minulost,
děti venku skotačí, nikdo už se nemračí:-)
Vše se vrací zpět, lidé už se tolik nehoní,
užívají pátky, soboty i neděle, do budoucna svítá naděje:-)
Auta a smog také mizí,
lidem kola nejsou cizí.
Vzduch je čistý, žádný hluk,
probuďte se, kuk, kuk, kuk.
Přečteno 500x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, vlnka, Kapka, Amonasr, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (5)