Krásná a má to čárové aroma, jsme ty dušičky a každá jiná, křišťál prý ale v každé bývá. Možná se jednou rozpadneme v prah,
který v sobě bude mít malá křišťalová sklíčka. A to je ta dušička.;-) "ST"
30.04.2020 11:59:59 | jenommarie
Děkuji. Pěkně napsané. Zamýšlel jsem to ale trošku jinak.
Snad porozumíte v pokračování. Jestli ho zde někdy dám. :-)
02.05.2020 20:49:03 | Henry Canas
Budu se tedy těšit a snad budu i vnímavější, ale mě se ta křišťálová sklíčka jako duše zalíbila , tak uvidím, jaká je pointa. Děkuji za odpověď;-)
02.05.2020 20:53:48 | jenommarie
Tak teď mám strach to zde dát, abych si to nepokazil.
:-)
02.05.2020 20:57:58 | Henry Canas
To se neboj, rozhodně je to autorova myšlenka a ta se musí vzít v potaz.;-)
02.05.2020 21:01:01 | jenommarie