Sny vs Realita
Anotace: Probudit se do snů ...
Prolétám vesmírem a hledám nové planety
Sleduji galaktické srážky, nacházím nové životy
Jsem objevitel nových světů
Průkopník mezihvězdných letů
Procitám a chvíli nevím co se stalo
Koukám kolem sebe,zjišťuji byl to pouhý sen
Teď už to vím,byla noc a já byl v něm ...
Jsem kapitánem, plavím se v rozbouřeném moři
V hlubinách pod námi,jsou vodní netvoři
Posádku mám plnou vyvrhelů
Čekají na signály mých povelů
Jsem mořských nestvůr lovec
Na moři ne ony,ale já jsem ten dravec...
Procitám a chvíli nevím co se stalo
Koukám kolem sebe,zjišťuji byl to pouhý sen
Teď už to vím, byla noc a já byl v něm
Mám velkou moc ,přemýšlím jak s ní naložím
Základy jednoty ,proto teď položím
Jsem prezidentem celé planety,už nejsou rozdělené země
Spojil jsem svět, nyní pomáháme si vzájemně ...
Procitám a chvíli nevím co se stalo
Koukám kolem sebe,zjišťuji byl to pouhý sen
Teď už to vím, byla noc a já byl v něm
Stojím ve fabrice u pasové linky, ruce mi kmitají sem a tam
Ostatní mají nejspíš lepší sny,protože to vypadá,že jsem tu sám
Chci se probudit ze zlého snu ,být někým jiným
Však zjišťuji,že tohle není sen,tohle prožívání je životem mým ...
Chci zase usnout a na tohle zapomenout
Chci letět vesmírem a na moři plout
Chci být prezidentem naší planety
A né otrokem ve dvaceti
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Majda, Emily Říhová, zatoulané kotě, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)