Krátký byl příběh Mary Ann
Vítr jí zval a vítr jí vzal
Kamenný dům má Mary Ann
Za oknem stůl a na stole tma
Hlubokou tůň má Mary Ann
Lesní je bůh a srdcový král
Královnou hory je Mary Ann
Bude s ní tma a budu s ní já
Náruč krásných snů má Mery Ann,
ať po jednom splní se každý den...
PPÚ! :)
13.09.2020 19:30:51 | Emily Říhová