Našeptávač snů

Našeptávač snů

Přišel jsem se tě dotknout

Neměj strach či bázeň přede mnou

Přišel jsem ti předat vše co vím

Ale nebudu tě zatěžovat tím špatným

 

Nýbrž přišel jsem ti dát kvítek do srdce

Kvítek povadá spolu s ránem

Už nikdy nevyvstane

 

Uslyšíš píseň andělů!

Zapomeň na svět

Jaký je

Nebo jaký se ti zdá být

 

Já se tě dotýkám

A tvé srdce právě slyší

Švitoření ptáků v korunách stromů

Větve se ohýbají v rytmu tvého dechu

 

Nadechni se

A podívej se vysoko

Skoč a neměj strach 

 

Ty nejsi tím stromem

Ani listím

Ty jsi větrem!

 

Který

Až se probudí bude chtít vyprávět

A vše zapsat

Ale k čemu pero když marně hledáš slova

K čemu slova a k čemu to všechno

Když už jsem se dávno vytratil

Po špičkách

Jen stopy vidíš v mysli

 

Slibuji ti že se brzy vrátím...

Vrátím se abych zasytil tvůj hlad

Po bouři, po vlnách,

Po mrazení a myšlenkách,

Po polibcích a objetích

A po všech dalších tajemstvích.

Autor Vojvodik, 07.12.2020
Přečteno 427x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, zdenka, Psavec, Rozmarýna, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zajímavé, takové plynulé, nespoutané přílišnou pravidelností, ale pěkné :).

07.12.2020 15:52:41 | Rozmarýna

líbí

Jsem ráda že se líbí, děkuji :)

07.12.2020 16:39:49 | Vojvodik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel