Šaman léčí
Šaman léčí,
duhou neduhy,
přilétá mysticismus,
extáze z nitra houbový,
peří nalézá šedý stín,
a výr víří mír.
Očistec promlouvá,
a kývá plením,
něhou čakrů,
po dlani hluboké,
nejhlubší.
Jak všemoci,
v té noci úplňku,
drtivého dopadu,
obkresluje tančící města hvězd,
helia v jádru blikání,
stmívajícího mraku,
osvícením pro nebohé.
Velký, převeliký,
přemisťuje světy,
uklidňuje blázínky dob,
v modrásku dužnatého křídla,
šupin průsvitných.
Hle !
Vychází křišťál šestibokého kalu,
zdroj pramenů líbá,
z krve karmínu nesmrtelných,
ožije hybatel mudrců,
a povstane kapka,
kapičkami lačnící,
vyrytého květu,
po bromélii uspání,
vysněného zámotku,
slunka díkůvzdání !
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Aramgad, Emily Říhová, Majda, šerý, Psavec, enigman, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)