Anotace: Konopný lano rychle dolů shoď, ke kráteru připoutám vzducholoď, Já jsem nový Adam a ty Eva, Jsme tu sami, nazí, jenom my dva, Buší nám srdce, v žilách tepe údiv a strach. Pod nohami víří šance, černý sopečný prach
Konopný lano rychle dolů shoď
Ke kráteru připoutám vzducholoď
Já jsem nový Adam a ty Eva
Jsme tu sami, nazí, jenom my dva
Buší nám srdce, v žilách tepe
Údiv i strach
Pod nohami víří šance
Černý sopečný prach
Ze ztuhlý lávy a zbytku peří
Postavím ti hrad
Jsme hříšné duše a invazivní kontaminant
Raz, dva, tři, my jsme trestanci
Vesmírný kolonie
Lásko něco se zvrtlo, že nás to mrsklo
Tam, kde dřív byla jen čirá fantazie
Koukám kolem a vidím, že vědma měla pravdu
Že tu najdeme bratry, sestry
Čolky ve skafandru
Třeba nic, možná málo budou chtít
Mám tu dárek
Ze zeměkoule v láhvi meteorit
Je to záměr tvůrce nebo radikální evoluce
Průsvitný blány obepínají hebké ruce
Raz, dva, tři, my jsme trestanci
Vesmírný kolonie
Lásko něco se zvrtlo, že nás to mrsklo
Tam, kde dřív byla jen čirá fantazie
(Hanuš Šparlinek, 21.3.2021)
:D no kdo ví kdo ví
ale hlavně ať ta láska
čolek nečolek ... :)) *ST
21.03.2021 14:40:35 | jenommarie