Úsměvy a srdíčka,
jen počkej ty maličká.
Máš to velkou zbraň,
tak zaplatíš daň.
O půlnoci přijedeš,
plno jídla sežereš.
A trochu toho vínka,
však víc než 1 sklínka.
Deskovky si zahrajem,
jak děti si vyhrajem.
Na procházku zimní,
petardy tě zklidní.
S kamarádem házíme,
slova v sobě ztrácíme.
A kostkou si hodíme,
jak se ve třech vyspíme?
To je vlastně jedno,
stačí si jen sednout.
Jenom malá párty,
a k tomu malé dárky!
Zase něco nového,
v duši zcela jemného.
Upřímně tě vyzývám,
pojď zakalit k nám!