Anotace: Když po půlnoci v láhvi spím ?
*
***
Někdy ?
Právě jako dneska !
Aladinovi ... se trošku stejská.
Je to kluk ... co chce mít pejska ?
A místo toho !!!
Chtěl jsem napsat slovo !
Sprosté ?
Na houpačce se již nudí !
Obě bílé půlky studí ?
Nedivím se.
Nad ránem ?
Měsíc svítí a trošku mrzne.
Branka větrem ... občas vrzne.
Hvězdný teleskop ... již kamsi míří.
A na hodinách !
Nejsou ani čtyři ?
Do pr.... !!
Do práce ?
Táta teprve v pět hodin vstává !
Sláva ... Další tik ?
A poté ťak ?
Kolem projel aspoň vlak ... co houká !!
Na přejezdu ?
Na opilce s koloběžkou !
Asi těžkou ?.!
Proč by jí ... TAM ... nechal ležet ?
Měl by ... pro ní ... někdo běžet !
Měl ?
ALE MIMO MALÉHO ALADINA !
Téměř všichni spí ?
A vlak ani nebrzdí !
Škoda ?
Do pr.... !!
Již podruhý ?
Ale co s tím ?
Já asi taky ... spím !!
Jen zapisuji ?
O čem právě ... sním ?
O LÁSCE !
O VELKÉ ... LÁSCE ?
O LÁSCE K ŽIVOTU !
K DĚTEM ?
Mám jich ... naštěstí ... hodně !!
Všude ?
I TAM ... KAM SE NEDÍVÁM !
Když pouštím si ranní zpravodajství.
Z domova ?
A TO MUSÍM ZDŮRAZNIT.
Z mého domova !
Zadara.
Z obýváku !
Pohodlného křesla !
KDE DNES (NESMÍ) NIKDO BÝT .
Je to můj sen a můj byt ?
Moje flashdisk flaška ?
Moje fialová ?
Moje olivově metalová !
JEN MOJE LÁSKA ??
LÁSKA !
O které se stále píše ?
A
ALADINOVI RODIČE ?
Jsou v p...... ?
Jsou v podstatě ... pořád v pohodě.
Nic jim ... nechybí !
ANI TA STARÁ PETROLEJOVÁ LAMPA.
Jen TA STARÁ láska !
HLAVNĚ MĚ !
Doko-léčka ?
BUDÍ !!
A roky a měsíce a týdny a dny a hodiny !
A taky minuty a vteřiny !
Jen se usmívám ?
JAK VŠE ... MŮŽE BÝT !
Pokud toužíte !?
KRÁSNÉ.
***
*
TAK KRÁSNĚ ... FIALOVĚ ZABARVENÉ !
Třeba myšlenky !
Nejenom na ní.
Na celou podstatu bytí ?
Vlastně žití ?
Na touhu po něčem ... co nás spojuje.
Čím třeba teď ... přichází !
I TVÁ FANTASY !
TVÉ SNY ?
LÁSKA ?
PS:
PA
Housle dál hrají !
U vany ?
U houpačky ?
A TAKY U TEBE !
MÁ MOUDRÁ GRÁCIE.
***
*