KRÁLOVNA pozdního večera
na svůj TRŮN vznešeně usedá..
Bejvalej CIRKUSÁK - cvičitel toxickejch plazů
ta holka moc dobře ví
jak dostat se po noci
plný cudný VÁŽNOSTI
v pohodě sama domů...
Všimni si OBLÁČKU co pluje nad ní,
má v něm zašitýho ANDěLA,
co NAHNED a bez čekačky
za TALÍŘ křídlama zatřepe
a s úsměvem na cestu zamává...
pamatuješ na brášku, Kamila?!
mmm...
Ten jí TO na první dobrou
vždycky tak sladce udělá...
Nečum, chtěls jí podat ruku a slíbil milovat!
Víš, je JÍ s NÍM dobře
a bez strachu z novýho rána
na jeho rameni klidně usne..
Ale netřeba JÍ litovat..
Je pro ní jedinou oporou
tahle krutá role
- díky ní má pevný místo spolu s Kamilem
alespoň u sebe.. hluboko v hlavě.
___________________
Nemám ráda ZRCADLA!
Ty, co visej na stěnách
a hlavně ty, co mě vidí
v očích neznámých lidí...
Na svým ZÁMKU jsem je všechna rozbila!
a LIDI? - Ty, odrazem v nich
líp jak bičem vyhnala!
Na STŘEPECH co jsem sebrala
- rýsuju ŠTIKY dlouhý jak za mlada ,
dcl solidní VEJŠKRAB,
co zbyl tu z celýho brášky,
Capo de tutti Capi - KAMILA...
____________________
Verrr
no rozbíjet zrcadla není moc dobrej nápad, si tě najdou jinde jsou všude,) hele tohle je jeden z dost dobrejch textů tady zase, takže dobrej úvod. Benvenuto in blu .)
08.04.2022 17:29:38 | xoxoxo