Gimme my NICE LAJF a HNED!
Podle odškrtnutejch zásluh
ho mám žít už dávno..
Tak sebou mrskni, TY LEMRO!
Šanci?
Tu dostal každej,
kdo přišel, kdo o NÍ doopravdy stál...
Málokdo TO ale fakt podržel
a v testu důvěry nepropad..
SVĚDOMÍ?
Každýho věc, hele..
Se ještě VOKÁŽE..
Jakej bordel sis udělal - takovej uklidíš!
KDO VÍNO PIJE, VODU NEKÁŽE!
___________________
"Éj MORE, pošli starou pro ty dobrý POVIDLA
Pod namažu TI na khára, ať voblíže TI..
NEVADÍ NIC, nestyď se - klidně tady před lidma..
Tak co Ti je?
Samo, že ne zadara, ty Cháve!
Máš na kapse ňáký LOVE ?
Neva BRÁCHO, pro Tebe zkusim domluvit
to i v Párně..
Co VoNA čumí jak kdyby z toho něco chtěla?
Budeš na nás dělat TLAKY, PSYCHIKY?
NA KOLENA a pak mazej domů TY!
"Cigáni roba věci zakázané tak přidej sa k nim,
ale nehovor to raděj svoji Mame!"
_____________________
Červenej diplom za plnění DESATERA
+ 3 PLUSOVÝ BODY k tomu
Jako bacha, kámo!
Ty cenněj se a nedávaj jen tak komu!
V kabelce marně hledám make-up,
rtěnku 42čtyrku - Chanelku..
Jasný, že vím o jakou šlo zlodějskou ŠMEJDKU..
Na duši špinavý INDIVIDUA,
chtěj po mě hrát jejich podivný hry
Sorry, NEBUDU - já neznat taký pravidla.)
NEFLÁKÁM SE
Sbírám cenný zkušenosti!
co čekat v různý lidský SPOLEČNOSTI...
Stačilo..Vod teď už jen ROVINU
a NÁLADU, KDE KRÁSA STŘÍDÁ NÁDHERU!
_____________________
Verrr