Anotace: A pár kapek oleje
"*"
"***"
Tvůj pupík.
"Je tak úžasný dar."
Stvořitel mi ho asi dal.
Když jsem v noci spal.
Abych ho ráno ... jemně polaskal.
"***"
Již při početí s placentou se pojí.
"Je nádherný a za to mi vše stojí."
Při Tvém chvění.
Při probuzení.
Při chtění.
Víc slasti.
Když propadám se do propasti.
Jen špičkou jazyka.
Jen jedním prstem.
Kroužek po kroužku.
A
Kapky oleje.
Kap ... kap ... kap.
Z růžových růží.
Lásku opět tuží.
Když v pravé poledne.
Pocit štěstí ... přichází.
"***"
HOUPY HOU
"***"
"*"