nad obzorem zhasla hvězda
do trávy spadla jiskra
překvapená laň zvedla hlavu
a ještě než přidusal
první Apokalyptický jezdec
se opuštěná Marie oddala
andělovi lelkujícímu opodál...
*
Anjeli krásný, obejmi mne, jako květ noci...má drahá Máří, buď mi ku pomoci...
14.08.2022 14:03:29 | básněnka
Zde možná jisker vysvětlení letních požárů.
No kdo ví, jak jsi myslel Básníče, tím "oddaním se." Ale zřejme oddání se, je "jen" spřátelené. Protože dle biblických indicií andělé jsou bezpohlavní... a styk je marný. Ale z jakého "nebeského materiálu" jsou houfy "putta." Ano, kdož ví.
14.08.2022 12:44:04 | šerý