Andělé jsou krásné bytosti, jsou u nás i přesto, že děláme někdy blbosti.
Andělé nás objímají a mají velmi rádi, jsou to naši dobří kamarádi.
Andělé nám pomáhají a šeptají nám do ouška, že život je jen zkouška.
Andělé ví naše tajná přání a vidí nám i do srdíčka.
Já věřím na ně už od malička.
Tak věř taky, budou se dít zázraky :)
Zajímavé, početl jsem si .)
20.09.2022 19:25:59 | Constantine