Ptal se pána sluha
Já vám vlastně věřím, pane,
jenže je to zakázané
jestli se mi něco stane,
budu mrtev — ba jo, ba ne?
Dal jsem sílu, dal jsem víru
kolem cítím prach a síru.
Necháte mi aspoň škvíru,
abych mohl utéct v míru?
Já vám vlastně věřím, pane.
Vím však, odkud vítr vane.
A až mrtvý jednou vstane,
zpět ho nikdo nedostane.
Přečteno 164x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Lighter, Psavec, Stanislav32
Komentáře (0)