Krásný vílí sen*
Možná se mýlíš a každou noc
tančíš jak víla.
Vůně zapomněnky, která tě chrání
tvé vzpomínky smyla.
Ulehneš večer ke svému spánku
a nožky lehké i tělo máš
ve vílu proměníš se rázem
a mezi víly chodíváš.
:);)
18.02.2023 11:43:10 | jenommarie