Anotace: ...
Tu ostrost získáš jen životem. Už nejsme děti. Možná si zvyknem.
Když mi ukážeš, ukážu ti taky.Tu malou ustrašenou holku.
Víš, ne pro mě není odpověď.Chci tomu čelit.Tak pojď tomu čelit se mnou...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?