V zubech maringotky
Maringotky na hřišti
Klauni v autě s rozbitým čelním sklem
Kladivo v hlavě jednoho z nich
Hej ty
Tohle by už snad stačilo
Vybral jsem si tebe protože máš mezi žebry slámu
A klaun který se nejvíc usmívá je ten
Který jenom přežívá
Ve čtvrtém patře je zhasnuto
Ještě před chvílí se všichni dívali na padající hvězdy
A teď to mají nahnuto
Kdo chce poznat zač je toho loket
Nechť vstoupí a ten kdo vstoupí neprohloupí
Máme v duši dveře kterýma se prochází jen dovnitř
Trávník říká že zpátky to nepůjde
Myslím že už jsem z toho celý posekaný
A rozmulčovaný
Víš to?
Pojďte blíže přístupte a blijte do žlabů u chodníků
Ještě jedno číslo pak už všichni půjdem jinam
Představení pro nejhodnější z nejlepších
Po sedadlech kape krev
Rytíři v barevné zbrojí
Bojují proti romantickým zubařkám
Ostatní jezdí pořád dokola na kolotočích a hledají svůj směr
Exotická zvěř určuje závěr představení způsobem sobě vlastním
Přečteno 324x
Tipy 20
Poslední tipující: Aaliyan, odnikud, narra peregrini, šerý, Marten, lawenderr, Psavec, Lighter, jort1, básněnka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)