V říši snů, kde vzduch je plný tajemství,
tam se duše bez hranic a zábran vznáší
Tam se neviditelné nitky splétají,
snové bytosti ve vzduchu tančí
V říši snů, kde barvy jiný lesk mají,
tam se realita ztrácí a čas se zastaví
Tam se brána do nekonečna otevírá,
lidská představivost křídla dostává
V říši snů, kde se sny skutečností stávají,
tam se přání plní, nové vize se rodí
Tam se realita s fantazií mísí,
život se nekonečným dobrodružstvím stává
V říši snů, kde slova jsou jen melodie,
tam se příběhy bez hranic vyprávějí
Tam nové světy a dimenze objevuji,
my se tvůrci vlastního osudu stáváme
V říši snů, kde srdce v rytmu snů bije,
tam se klid a harmonie nachází
Tam se duše, které se hledaly, potkávají,
v jednotě opravdovou jednotu naleznou
V říši snů, kde se naše pravá podstata skrývá,
tam se dveře do naší duše otevírají
Tam odpovědi na naše otázky najdeme,
krásu skrytou ve světě snů objevujeme