Ve středu lesa, kde ticho vládne,
v tmavém šeru svého háje dva stromy stojí
Pod jejich korunami vzkvétá ořechový sad,
ve kterém se tři kouzelné oříšky skrývají
Kouzelné oříšky jak tajemné jsou,
ve svých malých skořápkách moc mají,
Jen tři přání nám vyplní, to je známé,
tak se k nim s pokorou blížíme
První oříšek, tvarem jako klenot, co v srdci skrývá,
je touha po lásce, která nás obklopí
Ať najdeme toho, kdo nám srdce rozpálí,
společně šťastný život prožijeme
Druhý oříšek, zářivý a leskle tyrkysový nás nadějí naplňuje,
je touha po pevném a silném zdraví
Ať nemoci a bolesti od nás odejdou,
my se radostí a energií rozzáříme
Poslední oříšek, jemný a zářivě zlatý sny nám vyplní,
je touha po štěstí, které nás provází
Ať v životě jen radost a úspěch potkáme,
každý den si naše duše zpívá
Poznej tedy tři kouzelné oříšky z tajemného lesa,
které Ti pomohou nalézt vlastní cestu
Láska, zdraví, štěstí a úspěch, to jsou jejich dary,
ať Ti slouží jako průvodci na pouti Tvého života až do konce