Příští život
V příštím životě chci být vták,
letál bych světem
sem a tam.
Cez moře a oceány ,
skrz poušť by mě vítr přivial k tobě do zahrady.
Tam bych se zahnezdil v boudce dřevěné, kterou na stromě máš .
Večer bych se koukal jak usínáš,
ranním štebotem bych tě zobouzel.
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Lesní žínka, Marten, Psavec, martinaV, mkinka
Komentáře (0)