Rybky jak malé bonbónky
ladně si vodou plují
lagunu jak sklo z tyrkysu
nejde si nechat ujít
Tornáda hbitých skalárů
kolem mě krouží, tančí
na dobré ráno zamávám
s delfíny může začít
Útes jak socha antická
korál si ční jak schodek
v souhvězdí zahrad podmořských
jsme lovci perlorodek
Pěkná básnička, Dračí, jenom ten název mi nedává moc smysl;)
21.01.2024 18:55:46 | Žluťák