Sen nebo realita?
Východ slunka a jeho cesta
Vstal jsi a víš, že dnes jsi z jiného už těsta
Včera celý den zamračen a plný zloby
Dnes okouzlíš nejednu slečnu úsměvem, při níž jdou na ni i mdloby
Odpoledne při pláži dívku za ruku si vedeš
Okouzlit ji a políbit do večera snad i svedeš
Večer za svitu už měsíce
Hoříte oba, kterak dvě velké svíce
Na lůžko se oba vroucně těší
O pár minut už oba spolu těžce hřeší
Uběhl tak krásně den
Láska přišla neb jen krásný sen...
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)