Černá, co na duši hřeje,
sen ve stínu orchideje.
Omamná vůně tmy
s léčivými schopnostmi.
Zavři víčka, neboj se,
noc je z dílny umělce.
Ten hvězdy rozsel intuicí
do tisíců světel svící.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?